Ovo nigde nema osim u Bosni: Kada je otac vidio kćerkin rodni list, nije mogao sebi doći (Foto) – Skandal STARS

Ovo nigde nema osim u Bosni: Kada je otac vidio kćerkin rodni list, nije mogao sebi doći (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Ovo nigde nema osim u Bosni: Kada je otac vidio kćerkin rodni list, nije mogao sebi doći (Foto)

Ovo samo na Balkanu ima. Kada je otac ugledao rodni list kćerke, nije mogao doći sebi… Sigurno ste imali loše iskustvo sa djelatnicima u državnim službama. Osim toga što su nekulturni i ne žele da vam pomognu, često naprave i grešku zbog koje vi kasnije ispaštate.

Razumijemo da se svakome može desiti da pogriješi, ali nekada su im greške zaista velike i ne može se tek tako preći preko toga. Svima nam stvara stres to kada prikupljamo papire, šalju nas na 10 različitih šaltera da skupimo sve potrebno. Prikupimo sve i pomislimo da smo napokon sve završili.

Onda odnesemo i kažu nam da to ipak nije sve. Treba još koja ovjerena kopija ili neki drugi papir. Opet sve prikupimo, donesemo i oni naprave grešku. Nekada je to slovo, ali i slovo nam itekako zna napraviti problem jer ispada da nije riječ o istoj osobi.

Jedan muškarac je podijelio svoje negativno iskustvo sa tim radnicima. Kod njega nije bila riječ o slovu, već je greška stvarno bila velika. Naime, na rodnom listu njene kćerke je pisalo da je rođena u Bugarskoj, umjesto u BiH. Kada je to vidio, ostao je bez riječi. Zamislite da su pogriješili državu.

Loading..