Platili fotografa za vjenčanje a on im je poslao više od 1500 slika, kada su ih sve pregledali, tužiIi su ga (Foto) – Skandal STARS

Platili fotografa za vjenčanje a on im je poslao više od 1500 slika, kada su ih sve pregledali, tužiIi su ga (Foto)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Platili fotografa za vjenčanje a on im je poslao više od 1500 slika, kada su ih sve pregledali, tužiIi su ga (Foto)

Svaki par koji se želi vjenčati, želi da taj dan sve protekne u najboljem redu. Misle na sve detalje,a svakako da žele da neko sve i zabilježi. Zato će i platiti fotografa koji će napraviti dosta slika, zar ne? Žele da zabilježe te lijepe momente. Kada platite fotografu za to, onda očekujete da će uraditi sve kako treba. Pa, nije uvijek baš tako.

Ovaj fotograf nije uradio ono što se od njega očekivalo. Stef i Pol Anvin iz Velike Britanije su tako platili fotografa za svoje vjenčanje i p0kajali se. Nisu mogli vjerovati šta je on slikao. Nisu dobili svoje slike, niti momente kao što je prvi ples, rezanje torte.

Njihov fotograf je svo vrijeme proveo slikajući gošće na svadbi i to njihove 0bline. Da, dobro ste pročitali. On je svo vrijeme slikao njih, a mladenaca nije bilo u kadru. On im je poslao 1636 fotografija od kojih preko 500 nije dobro ispalo. Ovo što je i ostalo su bile gošće.

Možete zamisliti reakciju mladenaca kada su dobili silne slike. Platili su da imaju uspomene, a dobili su nešto što nikako nisu željeli. Zbog toga su ga i tužili, što je i očekivano. On se nije pojavio an sudu, ali im je platio 600 funti.

Mladenci su izjavili da je to bio najljepši dan, a on ga je uništio, bez ikakvog sra’ma te im poslao ovakve slike. Pogledajte i vi neke od tih fotografija i recite šta mislite, te kako biste vi reagovali da je ovo sve što imate od uspomena sa vjenčanja:

Loading..