Pogledajte sirotinjski dom Ane Korać: Danas zarađuje ogroman novac, a nekad nije mogla sastaviti kraj s krajem (Video) – Skandal STARS

Pogledajte sirotinjski dom Ane Korać: Danas zarađuje ogroman novac, a nekad nije mogla sastaviti kraj s krajem (Video)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Pogledajte sirotinjski dom Ane Korać: Danas zarađuje ogroman novac, a nekad nije mogla sastaviti kraj s krajem (Video)

Ana Korač je postala mnogim poznata prošle godine kada je ušla u veliki projekat i rijaliti program pod nazivom Zadruga 1. Ona je u prvoj sezoni zadruge imala jako lijepo ponašanje, pa je osvojila 9 mjesto i postala miljenica svijeta.

Ovoga puta je poslije smrti svoga oca ušla u drugu sezonu ovog rijalitija pod nazivom Zadruga dva, ali je promijenila svoje ponašanje. Ušla je u vezu sa zauzetim muškarcem Davidom Dragojevićem. Ana Korać je Aleksandri Subotić preotela vjerenika, a mnogi su je osudili zbog toga. Ljudi o njoj imaju negativno mišljenje, sada.

Svi su se pitali odakle Ani novac za tako luksuzan život, s obzirom da vozi auto u vrijednosti 100.000 eura. Ona je sa svojim roditeljima živjela u gore prikazanoj zdradi, a u nastavku teksta ćete moći da vidite kako smo pronašli njenu zgradu u Ivanjici:

Ana sada živi u beogradu, a kako saznajemo ona je umiješana u prostitu.iju i nalazi se u albumu kod uhapšenog makroa. Da li će veza Davida i Ane opstati kada izađu, pošto će vjerujemo morati da mu kaže odakle joj novac i čime se bavi.

Loading..