Pogledajte trenutak kada je Kolinda ustala sa tribina da navija, svi su je gledali u neverici: Šta se dešava sa njom (Video) – Skandal STARS

Pogledajte trenutak kada je Kolinda ustala sa tribina da navija, svi su je gledali u neverici: Šta se dešava sa njom (Video)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Pogledajte trenutak kada je Kolinda ustala sa tribina da navija, svi su je gledali u neverici: Šta se dešava sa njom (Video)

Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarovic je jedna od politickih licnosti koje ubjedljivo najvise paznje privlace u nasem regionu. Ono cega se svi sjecaju jeste kako je to hrvatska predsjednica bodrila svoju reprezentaciju kada su igrali na Svjetskom prvenstvu u Rusiji I kada su ostvarili historijski plasman na tom takmicenju. Nista drugacije nije bilo ni ovih dana kada se Kolinda pojavila na utakmici u Rijeci, koju su Hrvati odigrali sa Slovackom.

Hrvatska predsjednica se ovom prilikom pojavila u dresu Hrvatske sa imenom Kolinda na ledjima, a sve vrijeme je provela na nogama, te je I ovaj put pokazala zbog cega svi za nju kazu da zaista vatreno bodri svoje momke. I ovaj put na drustvenim mrezama su pocele da kruze razne slike I snimci koje su zabiljezili I oni koji su se nalazili u njenoj blizini, ali I mediji koji su budno promatrali svaki njen korak na ovoj utakmici.

Kako god, Kolinda se nikad nije pretjerano osvrtala na to sta se to o njoj pise po drustvenim mrezama. Njoj je bilo najbitnije da ona bodri svoju reprezentaciju, a cinjenica je da je mnogi vise simpatisu I inace zbog toga.

Rado bismo culi I vase misljenje o Kolindi I kao o predsjednici, ali I inace, kako je rijec o zeni koja je vec usla u odredjene godine, a opet se tako dobro drzi da svi ostanu bez daha bez obzira na to gdje da se ona pojavi. Da li vi imate neki komentar koji biste pak voljeli da podijelite s nama ovom prilikom?

Loading..