Policajac zaustavio bebu u njenom autiću, zatim je usledila najslađa stvar koja će vam popraviti dan (Video) – Skandal STARS

Policajac zaustavio bebu u njenom autiću, zatim je usledila najslađa stvar koja će vam popraviti dan (Video)

  • Skandal
  • 5 days ago
  • Comments Off on Policajac zaustavio bebu u njenom autiću, zatim je usledila najslađa stvar koja će vam popraviti dan (Video)

Policijska kontrola nije nešto čemu se radujemo. Ipak, ovdje je riječ o jednoj simpatičnoj kontroli koja će vam izmamiti osmijeh na lice. Kao što smo već rekli, policijska kontrola nije nešto čemu ćemo se obradovati. Ne moramo biti kri’vi, čak i onda kada je riječ o rutinskoj kontroli, ne bude nam svejedno. Valjda se plašim0 da slučajno neće naći neki razlog da nas 0krive za nešto.

Na vama je da poštujete pravila, pa se onda nećete brinu’ti o kontrolama i kaznama koje će uslijediti. Ovdje je riječ o jednoj drugačijoj policijskoj kontroli koja će vam djelovati simpatično. Drugačija je od onih na koje ste možda navikli. Snimke sa bebama nam znaju popraviti dan, tako je i sa ovom.

Na društvenim mrežama možete da pronađete razne snimke sa bebama i situacijama u koje one upadaju. Gledajući takve snimke, ne možemo, a da se ne nasmijemo. Donosili smo brojne takve snimke u nekim od naših članaka. Jednostavno nam poprave raspoloženje, slažete li se?

Sada vam donosimo još jedan video koji je osvojio internet. Tu je glavna beba koja upravlja vozilom, a onda joj prilazi policajac. Traži joj vozačku dozvolu, a evo kako je ona reagovala. Njena reakcija je osvojila internet, a vjerujemo da će i vama popraviti dan. Pogledajte i vi kako je prošla ova kontrola i kako je beba reagovala na istu:

Šta kažete na ovo? Zar nije slatko? Nisu sva iskustva sa policijskom kontrolom negativ’na i neprij’atna. Barem je ovdje takav slučaj. Video je izazvao brojne pozitivne reakcije i komentare.

Loading..