Popularni par iz Srbije ide iza rešetaka? Nismo očekivali ovo od Severine i Igora, karijera joj je na kraju: A razlog će vas ostaviti bez komentara – Skandal STARS

Popularni par iz Srbije ide iza rešetaka? Nismo očekivali ovo od Severine i Igora, karijera joj je na kraju: A razlog će vas ostaviti bez komentara

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Popularni par iz Srbije ide iza rešetaka? Nismo očekivali ovo od Severine i Igora, karijera joj je na kraju: A razlog će vas ostaviti bez komentara

Od prethodne godine nismo napisali niti jednog reda o popularnoj pjevačici Severini Kojić. Naime, Hrvatsko tužiteljstvo pokrenulo je slučaj protiv poznate pjevačice. Radi se o Severini Kojić i njenom suprugu Igroru Kojiću.

Optuženi su da čine bizarne stvari, jer su kamere zabilježile sve, pa se tako čini da je njena karijera na izmaku. Izvor koji je blizak istrazi, rekao je da će se slučaj protiv Severine i Igora voditi pred hrvatskim pravosudnim tijelom, jer je se pomenuta bizarna radnja dogodila na području republike Hrvatske.

Naime , nastala je velika drama jer je Severina bila jako neogdovorna osoba u vezi svoga sina. Riječ je o Severininom suprugu Igoru koji je ostavio svijeću od 30 centimetara ispred ulaza bivšeg supruga ispred vrata. Njihove komšije nisu bili u potpunosti obavješteni o stvarima tog tipa, pa su se svi iznenadili kada su saznali ko je zapravo napravio to bizarno djelo.

Da li je upaljena svijeća označavala kraj života, da li je to bila prijetnja, zbog nedavnog sukoba Severine i njenog bivšeg muža oko skrbništva nad njihovim maloljetnim sinom Aleksandrom?

To je simol kojim tužilaštvo trenutno raspolaže, ali ga ne mogu upotrijebiti na bilo koji način. Sve u svemu, možemo samo zaključiti kako je ovaj čin protumačen kao morbidna radnja Igora Kojića. Zašto je to napravio, još uvijek se ne zna, ali se svakako našao na osud velikog broja ljudi koji smatra da ovakav čin “osvete” zaista ulijeva dozu straha.

Loading..