Postala poznata preko noći : Voditeljica u preuskoj odeći vodila emisiju, muškarci u studiju se preznojili (Video) – Skandal STARS

Postala poznata preko noći : Voditeljica u preuskoj odeći vodila emisiju, muškarci u studiju se preznojili (Video)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Postala poznata preko noći : Voditeljica u preuskoj odeći vodila emisiju, muškarci u studiju se preznojili (Video)

Nije rijetkost da pojedini voditelji postanu popularni zbog izjava ili ponašanja tokom emisije. Ova voditeljica je postala preko noći senzacija, zbog onoga što je obukla. Poznate ličnosti vole da privlače pažnju, a to će najlakše uraditi odjećom koju obuku. Na taj način izazovu razne komentare i reakcije. Ne treba puno vremena da se počne pisati o svemu tome, zar ne?

Kada je riječ o voditeljima, oni trebaju imati određeni kodeks oblačenja. Naravno, u zavisnosti od toga kakvog karaktera je emisija. Ova voditeljica je svojom odjevnom kombinacijom napravila pravu p0metnju. Snimak emisije je postao veoma popularan na društvenim mrežama.

Razlog tome nije tok emisije, nisu gosti koji su učestvovali, već njen pr0vokativni kombinezon.Nije trebalo puno vremena da se taj snimak proširi društvenim mrežama i postane pravi hit. Mislimo da muškarcima u studiju nije bilo baš lako. Isto tako mislimo da je gledanost ove emisije veća zbog ove voditeljice.

Ona je veoma lijepa i zgodna argentinska voditeljica. To što je obukla ovaj pr0vokativni kombinezon je dovelo do toga da o njoj počne brujiti internet. Pogledajte i vi šta je to ona obukla, pa će vam biti jasno o čemu je riječ:

Šta kažete na ovu odjevnu kombinaciju? Vjerujemo da ovu emisiju najviše gledaju muškarci, ali zbg voditeljice, ne zbog samog koncepta. Mislite li da je pretjerala s ovim jer je ipak voditeljica? Vjerovatno da pravila oblačenja ovdje nisu bila tako stroga kao što bi bio slučaj u nekim emisijama. U nekim drugim emisijama ili državama, ne bi ovako mogla da se pojavi.

Loading..