Poučna priča: “Suprug me prevario. Jedne prilike kada sam bila kod bake, dala mi je jedan dobar savjet..” – Skandal STARS

Poučna priča: “Suprug me prevario. Jedne prilike kada sam bila kod bake, dala mi je jedan dobar savjet..”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Poučna priča: “Suprug me prevario. Jedne prilike kada sam bila kod bake, dala mi je jedan dobar savjet..”

Sada vam donosimo jednu poučnu priču: “Suprug me prevario. L0še sam se osjećala i nisam znala kako da se nosim s tim. Jedne prilike kada sam bila kod bake, dala mi je veoma koristan savjet. Odvela me u kuhinju i pokazala nešto. U tri posude je stavila vodu, a onda stavila da kuhaju.

U prvu je stavila mrkvu, u drugu jaje, a u treću zrna kafe koja su se kasnije skuhala. Nakon nekoliko minuta mi je rekla da probam to što sam napravila. Pitala me šta se to desilo sa namirnicama? Probala sam mrkvu i rekla da se smekšala. Jaje je postalo tvrdo, a kafa, kafa je bila ukusna.

Tada je baka rekla: ” Sve tri namirnice su bile u ključaloj vodi i reagovale su drugačije. Mrkva je bila tvrda, ali se u ključaloj vodi smekšala. Jaje je bilo krhko, a onda je postalo jako. Od zrna kafe je nastao veoma ukusan napitak, tj. kafa. A šta si ti?

Onda sam se zamislila. Da li sam samo jaka izvana, a onda poput mrkve smekšam kada se nađem u nedaćama? Da li sam jaje koje je postalo jako i kameno? Ili sam zrno kafe koje mijenja ono što mu je nanijelo b0l?”

Loading..