“Prazne koverte su ništa spram užasa koji sam ja doživela na svojoj svadbi, očekivala sam sve ali..” – Skandal STARS

“Prazne koverte su ništa spram užasa koji sam ja doživela na svojoj svadbi, očekivala sam sve ali..”

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on “Prazne koverte su ništa spram užasa koji sam ja doživela na svojoj svadbi, očekivala sam sve ali..”

Prazne koverte su ništa naspram už.asa koji sam ja doživjela na svojoj svadbi.. Čula sam da se na nekim svadbama dešava i taj trend praznih koverti. Kod nas toga nije bilo, ali je bilo nešto drugo. Nešto što ne mogu da shvatim, pa prije bih možda shvatila i tu praznu kovertu.

Znam da nisu svi u istoj finansijskoj situaciji i nikada ne bih nekoga sram0tila jer je donio malo novca. Bila sam zahvalna i onima što su u koverte stavljali 300 eura, ali i onima koji su stavljali po 30. Ono što ja ne mogu da razumijem jesu gosti koji nisu donijeli ništa.

Ako nisu imali novca, mogli su barem neki poklon donijeti. Polazim od sebe. Ako nemam novca, mogla bih barem neki jeftiniji set za šolje da poklonim. Ne bih se pojavila praznih ruku. Pogotovo ne jer su svadbe zakazane mjesecima prije i gosti su tada bili i obaviješteni.

Ali ne, oni se još hvale kako su na našoj svadbi najeli, ub.ili se od alk0hola! Pričajte šta hoćete, ali to ne mogu da razumijem. Pokažite barem malu zahvalnost onima koji vas zovu na svadbu. Imajte na umu da se za to vaše mjesto plaća u prosjeku oko 23-27 eura. Ako griješ.im, recite”.

Loading..