Pre poroda sam bila u velikom strahu, ali ne zbog bebe: Uplašila sam se da će muž saznati moju najveću tajnu (Foto) – Skandal STARS

Pre poroda sam bila u velikom strahu, ali ne zbog bebe: Uplašila sam se da će muž saznati moju najveću tajnu (Foto)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Pre poroda sam bila u velikom strahu, ali ne zbog bebe: Uplašila sam se da će muž saznati moju najveću tajnu (Foto)

Ova žena je bila za’brinuta na porođaju, ali ne zbog djeteta, već nečeg drugog. Evo o čemu je riječ: Njeno ime je Tanja Hju (31) iz Velsa i ona je svo vrijeme od svog muža Algirdasa Butkus (30), krila da je ćelava. Prije njega je imala brak iz kojeg je dobila dvoej djece. Tada nije imala pr0blema sa kosom. Naime, ona je primejtila da joj kosa opada, da se pojavljuju ćelava mjesta.

Prvo je mislila da je riječ o hormonima, stresu, ali se ispostavilo da pati od alopecije. Bilo joj je tešk0 zbog toga i nalazila je načine da to prikrije. Kupovala perike, ekstenzije. Kada je upoznala svog sadašnjeg muža, trudila se da sve to sakrije.

“Noću sam se budila kako bi namjestila kosu, a prala bih je isključivo kada on nije kod kuće. Ustajala sam prije njega kako bi kosa bila namještena. Znam da je lud0st što sam krila, ali jednostavno mu nisam mogla reći.”

Kada su se vjenčali, budila se skroz rano kako bi namjestila kosu, krila se i on nije ništa sumnja0. Kada je rađala treće dijete, nju je najviše brinulo da li će se ekstenzije pomjeriti. Njen muž je svo vrijeme bio uz nju, a ona je razmišljala šta će biti, ako je vidi bez kose.

Nakon poroda, priznala mu je o kakvom pr0blemu je riječ, iako on sam ne bi primjetio, njemu je bila lud0st što je krila od njega i tražio je da je vidi bez perike. Ohrabrio je i rekao da mnoge poznate ličnosti s istim problemom, izgledaju baš lijepo. I ona je.

Loading..