Prelazak na Islam a zatim i pokušaj samoubistva nisu bili dovoljni: Bojan Tomovića ostavio sve bez komentara novom informacijom iz svog života – Skandal STARS

Prelazak na Islam a zatim i pokušaj samoubistva nisu bili dovoljni: Bojan Tomovića ostavio sve bez komentara novom informacijom iz svog života

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Prelazak na Islam a zatim i pokušaj samoubistva nisu bili dovoljni: Bojan Tomovića ostavio sve bez komentara novom informacijom iz svog života

Nekadašnji pjevač Bojan Tomović koji je nedavno digao ruku na sebe, a nedugo prije toga prešao sa hrišćanstva na islam, odavno je u svađi sa Vladimirom Tomovićem, a sada je riješio i da ispriča odakle potiče njihov sukob. “Tomović mi se nabacivao još 2014. godine kada sam nastupao u Sutomoru.

Neki njegov drug mi je pričao kolika mu je ona stvar, i govorio je “Samo da ga vidiš, odmah bi ga poželio”, a ja sam tada bio oženjen čovjek”, započinje priču poznati pjevač za jedan srbijanski medij.

“Onda je bio još i ružniji nego sad. Ta ogromna nosina. Ma ne bi ga ni štapom pipnuo, fuj. Od tog trenutka smo zaratili, jer on nikako ne može da me preboli. Znam da je imao nekog momka sa kojim je stalno imao se*s. Jedino što je njega strah jeste da ga objavimo, jer se plaši Vladimira.

Njega je Vladimir maltretirao i u krevetu, bio je jako agresivan, tako da se ne bismo igrali sa tim. Znam da voli oblačiti ženske stvari, i mislim da mu je to veliki fetiš”, ispričao je Bojan. “Nisam ni ja neki svetac da se razumijemo. Ja sam prvi prevario svoju suprugu sa njenim bratom, koji mi u suštini dođe šurak.

U masnoj foti sam dobio izazov da ga poljubim. Tada sam se pomamio i postao mi je jako privlačan. Vladimir je sa tim momkom bio neko vrijeme, ali se krio u Novom Sadu i Beogradu, jer je Crna Gora mala zemlja i sve se brzo sazna.

Nije problem što propagira čast i poštenje, nego zato što se folira da nije gej. Evo recimo, meni se sviđa Marko Zec, i sve bih dao na svijetu da budem s njim. Nakon Miljane Kulić mi se toliko zgadio ženski rod da sam prešao na muškarce”, izjavio je Tomović.

Loading..