Kliknite na SLIKU ispod da se ovaj prozor više ne pojavljuje!


Princ Hari se sveti za smrt svoje majke, iza njegove odluke stoji princeza Dajana – Po Engleskoj se širi šokantna istina (Video) – Skandal STARS

Princ Hari se sveti za smrt svoje majke, iza njegove odluke stoji princeza Dajana – Po Engleskoj se širi šokantna istina (Video)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Princ Hari se sveti za smrt svoje majke, iza njegove odluke stoji princeza Dajana – Po Engleskoj se širi šokantna istina (Video)

Pojedinci smatraju kraljicu svetom kraljicom Elizabetom, ocem Charlesom i svim tamošnjim medijima jer ih krivi za tragično ubistvo Lady Di 1997. godine

Odluka britanskog princa Harryja da okonča monarhiju najavom napuštanja kraljevske obitelji bila je njegova osveta za smrt majke princeze Diane.

To je samo jedna od neobičnih teorija zavjere koja je izbacila popularni mezzit (odlazak Megan i Harryja), zbog čega je kraljica Elizabeta II jučer održala hitni sastanak.

Nema dokaza

Prema News18.com, mnogi vjeruju da je cijeli ovaj nered zapravo dobro osmišljen i da kraljevski želi osvetiti svoju baku, oca i britanske medije, koji su svi krivi za smrt njegove majke, ubijene 31. kolovoza 1997. dok su bježali od paparaca u Parizu. Prema tekstu, Harry je od djetinjstva bijesan na medije, a kad su britanski tabloidi počeli napadati njegovu ženu, odlučio im se osvetiti zbog smrti Lady Di. Prema nekim teorijama, ona je za svoju smrt uvijek krivila Elizabeth i Charlesa, za koje se, bez ikakvih dokaza, govorilo da stoje iza nesreće, pa se sada sveti. Upravo se zato odlučio oženiti razvedenom Amerikankom, jer je sličan brak kraljicinog ujaka Edwarda Sedam doveo do ustavne krize i njegova odricanja. Čak postoji teorija da je brak s Megan lažan i da je ona samo plaćena glumica. Naravno, nema dokaza za nijednu od ovih tvrdnji.

Slično tome, pojedinci su razvili teoriju da Harryjeva odluka nipošto nije slučajna i nije iznenadila obitelj, već da je Elizabethin plan iskoristiti mlađeg unuka da se čvršće uhvati u vlasti u Commonwealthu, gdje je uloga monarha bila znatno oslabljena.

Ponuda koja nije odbijena

Inače, Harryjev sastanak s kraljicom, Williamom i Charlesom dogodio se jučer u dvorcu Sandringham i nije završen do zaključenja ovog izdanja Kurira. Kraljičin suprug Filip napustio je ujutro dvorac nezadovoljan cijelom uidurmom.

Loading..