Provala Lune Djogani obišla region, zbog ovog joj se smiju svi na društvenim mrežama: Njen “smisao za humor” će vam popraviti dan – Skandal STARS

Provala Lune Djogani obišla region, zbog ovog joj se smiju svi na društvenim mrežama: Njen “smisao za humor” će vam popraviti dan

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Provala Lune Djogani obišla region, zbog ovog joj se smiju svi na društvenim mrežama: Njen “smisao za humor” će vam popraviti dan

Luna Đogani jedna je od onih zvijezda sa naših prostora koje imaju veoma veliku pažnju od strane medija a sa njenom historijom nije ni čudo što su mnogi zainteresovani za njene radnje.

Naime ona je imala burnu prošlost a u skorije vrijeme odlučila je da započne i svoju muzičku karijeru za koju je ona predviđala velike uspjehe sa kojima se rijetko ko može porediti. Ipak njena muzička karijera nije započela baš onako kako je ona predviđala a evo šta ona ima da kaže u vezi toga.

Iako je ona tvrdila da će već njen prvi hit postati top trending pjesma, nažalost iako se približila top 10 nikada nije imala neku posebnu poziciju, nit ju je zadržala veoma dugo. Ipak kako ona kaže njen prvi muzički hit je bio savršen ona već sprema novi hit za koji kaže da će biti sve što su njeni fanovi očekivali i više.

Iako je rekla da je njen prvi hit bio savršen, prema njenim riječima novi hit će biti još savršeniji i postići će ono što prvi nije. Ona otvoreno govori u javnosti da je njen plan da skine određene hitove sa vrhova ljestvica i sama da uzme tu poziciju a prema svojoj prvoj pjesmi mogli bi reći da je veoma entuzijastična. Ipak ona za sebe misli da je njeno mjesto na vrhu i da će ona doći do vrha bez obzira na to kolika cijena bila.

Njene riječi izazvale su mnoge rasprave na internetu, koje su pobudile i mnoga ismijavanja njenog prvog hita i kada je ovo isto govorila za svoj prvi hit. Mnogi su zainteresovani za nastavak njene muzičke karijere, ali i da li će se u skorije vrijeme okušati u nečemu novom.

Loading..