Rastavila ih nesreća: On je bio član beogradskog podzemlja za kojeg je Jelena trebala da se uda – Skandal STARS

Rastavila ih nesreća: On je bio član beogradskog podzemlja za kojeg je Jelena trebala da se uda

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Rastavila ih nesreća: On je bio član beogradskog podzemlja za kojeg je Jelena trebala da se uda

Jelena Karleuša je od početka godine u žiži interesovanja svih portala i novina. Sve je počelo sa njenom navodnom aferom, a onda se dogodila i smrt njene majke. Koliko god mi mislili da znamo sve o poznatim ličnostima, uvijek saznamo neke nove detalje koji nas ostave bez teksta.

Ovoga puta smo saznali nešto više o Jeleni, a zanima li vas ko je bio član beogradskog podzemlja za kojeg se Jelena trebala udati? U nastavku teksta ćete imati priliku da pročitate mnogo više o ovoj temi:

On je prepoznatljiv po svom nadimku Ćanda, a njegovo puno ime i prezime je Zoran Davidović. On je ubijen u svom automobilu marke audi 200 godine, tada je stradao i Ivan Stojanović koji je zajedno s njim bio u navedenom automobilu.

Naime, paralelno s njihovim autom se kretao još jedan audi bez registraciskih tablica, iz tog auta su pucali i ubili Ćandu i njegovog prijatelja. Osobe koje su pucale su otišle ka centru Beograda, a nakon istrage automobil je pronađen spaljen u Zemunu.

On je trebao da živi sa Jelenom, svi su pričali kako oni imaju dosta toga zajedničkog. Njihova ljubav je otpočela davne 1999 godine. Jelena je čak javno pričala o ovoj vezi, pa je opisala na sljedeći način:

Veza opstaje, lijepo je, konstantno trenje dvije jake ličnosti, šta da vam kažem. – opisala je Jelena svoju vezu

Loading..