Region priča o bratu Andreane Čekić, uhvatili ga sa Cecom: Oči će vam stati kad vidite kako on izgleda (Foto) – Skandal STARS

Region priča o bratu Andreane Čekić, uhvatili ga sa Cecom: Oči će vam stati kad vidite kako on izgleda (Foto)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Region priča o bratu Andreane Čekić, uhvatili ga sa Cecom: Oči će vam stati kad vidite kako on izgleda (Foto)

Jedna od pjevacica koja pripada generaciji pjevaca koji su se uspjeli proslaviti zahvaljujuci ucescu u poznatom muzickom takmicenju Zvezde Granda je u sv akom slucaju I lijepa Andreana Cekic, koju mnogi smatraju I jednom od najatraktivnijih pjevacica na domacoj estradi. Kako god, I nakon sto je bila dio tog takmicenja, ona je iskoristila svojih pet minuta slave da vrijedno radi na svojoj karijeri, a danas joj se sve to I tekako isplatilo, zar ne?

Kako god, njen privatni zivot cesto zna da ude pod reflektorima medijske paznje, kako se mnogi pitaju kako je mogla da se zaruci za covjeka koji je vec bio ozenjen u to vrijeme. Rijec je o njenom sada vec bivsem partneru Marku Milosevicu, sa kojim se na kraju rastala.

Ipak, ovih dana su svi pricali o mladjem bratu ove pjevacice koji je jednom prilikom, nakon Andreaninog koncerta uzivao u drustvu Cece Raznatovic. Iako su fanovi poludjeli nakon sto se pojavila ta slika, nije proslo dugo prije nego Ih je Andreana obavijestila da je ipak njen brat sretno ozenjen. Sta vi mislite o cijeloj toj situaciji?

Da li vi inace simpatisete Andreanu ili bas I ne? Cinjenica je da na svojoj karijeri zaista vrijedno I dalje radi, najbolji dokaz za to su brojni nastupi sirom regiona, ali I u inostranstvu, pa je tako prije nekog vremena bila cak I na turneji u Americi, a zbog sukoba kojeg je tamo imala sa svojim tadasnjim zarucnikom, na kraju su odlucili da je ipak bolje da se rastanu I da raskinu.

Loading..