Rekli su joj da je naslednica Ane Bekute: Ali je potpuno nestala sa scene i udebljala se, evo kako danas izgleda Marijana Katić (Foto) – Skandal STARS

Rekli su joj da je naslednica Ane Bekute: Ali je potpuno nestala sa scene i udebljala se, evo kako danas izgleda Marijana Katić (Foto)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Rekli su joj da je naslednica Ane Bekute: Ali je potpuno nestala sa scene i udebljala se, evo kako danas izgleda Marijana Katić (Foto)

Marijana Katić je svima postala miljenica a ona je kao maloljetna djevojka sa svojih 16 godina uspjela da uđe u samo finale poznatog muzičkog takmičenja Zvezda Granda. Nakon ovog takmičenja ona je krenula dobrim putem, pa je izdala pjesmu 2016 godine.

Pjesma pod nazivom molim te ženo je prošla jako dobro, ali onda se Marijana povukla sa scene iz samo njoj poznatih razloga. Od tada pa do danas se nije pojavila na javnoj sceni, ali je u toku takmičenja i sama otkrila ko joj je davao korisne savjete tokom takmičenja:

Snežala Đurišić mi je dala jako korisne savjete, ona mi je savjetovala da bacim cigarete i prestanem pušiti, ja sam ih smanjima, potrudila sam se da je poslušam. Rekla mi je da se pristojno oblačim, da se trudim što manje raditi romske svadbe, da ne pijem i svašta nešto.

Istakla je kako sam ja mlada djevojka za takve manifestacije, kao što su te svadbe, ima vremena, slušam je, ići ću korak po korak. – rekla je tada. Ona je danas sretna djevojka i u vezi je sa harmonikašem sa kom ide na nastupe i sa kojim putuje, njegovo ime je Miloš Pavlović:

Loading..