‘Samo radi penzije sam odlučila da se udam za svekra: Ali ono što je usledilo posle nije bio dogovor..’ – Skandal STARS

‘Samo radi penzije sam odlučila da se udam za svekra: Ali ono što je usledilo posle nije bio dogovor..’

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on ‘Samo radi penzije sam odlučila da se udam za svekra: Ali ono što je usledilo posle nije bio dogovor..’

Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali su se zatim desile neke neplanirane stvari. Nakon što je moj muž preselio na onaj svijet prije 5 godinam ostala sam sama sa četiri sina.

Nisam imala nikog osim njih. Bilo mi je mnogo teško i veoma sam se plašila za budućnost moje djece i mene. Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, obzirom da je svekrva umrla samo godinu dana poslije mog supruga.

U tom trenutku kada mi je to rekao, osjećala sam se odvratno, ali mi je onda pokušao objasniti da je to za moje dobro, to jeste kako će mi nakon njegove smrti ostati penzija pa bi na taj način riješila svoju budućnost. Inače svekar ima njemačku penziju koja je pozamašna.

Čitavih mjesec dana sam se lomila i razmišljala, te sam na kraju i pristala. Na početku sve je bilo u redu, ali međutim, prije mjesec dana smo po prvi puta prešli onaj odnos svekar-snaha. Iako je brak sklopljen zbog njegove penzije, nismo imali nikakve odnose. Ali eto, jednostavno se desilo, bilo je jače od nas.

Punih pet godina nisam imala odnos sa muškarcem do tada. Nakon prvog puta, dogovorili smo se da s vremena na vrijeme to i ponovimo, i to kad nam se ukaže potreba za tim. Znam da zvuči ogavno, ali bolje je da spavam sa njim nego sa nekim nepoznatim muškarcima iz sela. Tako bi samo osramotila svoju djecu i pokojnog muža. A ovako, znamo samo nas dvoje.

Loading..