Samo u Kini možete videti ovako čudne stvari: Kad pogledajte sliku #7 shvatit ćete o čemu govorimo (Foto) – Skandal STARS

Samo u Kini možete videti ovako čudne stvari: Kad pogledajte sliku #7 shvatit ćete o čemu govorimo (Foto)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Samo u Kini možete videti ovako čudne stvari: Kad pogledajte sliku #7 shvatit ćete o čemu govorimo (Foto)

Dešava se da vidimo slike iz nekih država, pa se zapitamo da li je zaista kod njih to normalno. Dosta toga bizarn0g se dešava u Kini, a ovdje vam donosimo slike koje to pokazuju:

Poznato je da u Kini zaista jedu svašta, tako da vas ne treba čuditi to što se cijele ajkule i krokodili prodaju na nekim mjestima. Da, dobro ste pročitali. Umjesto dijelova mesa, možete da nađete na čitave organizme. Pogledajte samo kako to izgleda…

Pse vezujemo za policiju, ali ovdje njihovu funkciju obavljaju guske. Zamislite to.

Ono što vas ne bi trebalo začuditi, ako posjetite Kinu, jeste da se u automatima nalaze živi rakovi koje možete da kupite.

Sljedeći put kada se zaglavite u saobraćaju i počnete nervira’ti, sjetite se ove slike, pa će vam biti jasno da vam nije najg0ra situacija.

Kako bi spriječile sam0ubistva radnika, kompanije su odlučile da imaju ovakve mreže na prozorima. Kako vam se ovo čini?

Ako mislite da su gore navedene stvari bizarn’e, p0griješili ste. Ono što je svakako najbiza’rniej jeste što se možete vjenčati sa umrI0m osobom.

Kina je jedan od najvećih zagađivača i kvalitet zraka je zaista užas’an. Ako ste pomislili da ova djevojka drži neki sok, p0griješili ste. U radnjama možete da kupujete svježi zrak, ovako “upakiran”,

Ubrzana gradnja je dovela do toga da imate gradove koji su potpuno prazni, kao što je ovaj. Šta biste rekli na sve ovo? Dosta toga nas š0kira, zar ne?

Loading..