Sanju Kužet svi znamo i stalno je gledamo, a ni slutili nismo da je on bio njen prvi muž: Sa njim ima sina (Foto) – Skandal STARS

Sanju Kužet svi znamo i stalno je gledamo, a ni slutili nismo da je on bio njen prvi muž: Sa njim ima sina (Foto)

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Sanju Kužet svi znamo i stalno je gledamo, a ni slutili nismo da je on bio njen prvi muž: Sa njim ima sina (Foto)

Svi znamo da je ona danas jedna od najpoznatijih i najatraktivnijih voditeljica. Ona trenutno vodi jednu jako gledanu emisiju, tačnije takmičenje pod nazivom Zvezde Granda. Ona je trenutno u braku,ali dugo godina krije da joj je to drugi brak.

Prije devet godina ona je bila udata za člana obezbjeđenja Željka Mitrovića, vlasnika Tv pinka. Njegovo ime je Zoran Pipera, a sa njim je iz velike ljubavi dobila i sina kome su dali ime Strahinja. Da li ste vi bili upoznati sa ovom informacijom?

Kada saznate ko im je bila kumam na vjenčanju, iznenadit ćete se, njima je kuma bila velika zvijezda Lepa Brena. Sanja je tada radila kao voditlejica vremenske prognoze, također na tv Pink. Ona je davno dala izjavu koja se tiče ovog braka:

Ja i on smo se družili, radili smo na istoj televiziji, dvije godine druženja se pretvorile u veliku ljubav, mi smo donijeli odluku da se uzmemo. Vjenčanje je prošlo super, nismo bili dugo u braku, poslije godinu dana smo donijeli isto odluku da se sporazumno razvedemo.

Dobili smo dijete dokaz ljubavi, mi smo i danas u kontaktu, lijepo komuniciramo zbog djeteta, ali i zbog nas samih. – rekla je ona.

Loading..