“Sigurna sam u to da mi je ovaj sok uništio sve ćelije kanc era, i podijelit ću ga sa vama” – Skandal STARS

“Sigurna sam u to da mi je ovaj sok uništio sve ćelije kanc era, i podijelit ću ga sa vama”

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on “Sigurna sam u to da mi je ovaj sok uništio sve ćelije kanc era, i podijelit ću ga sa vama”

Lijek za uništenje kan.cer0genih ćelija: Često smo u našim člancima naglašavali važnost prirodnih lijekova. Pomoći će vam i u liječenju najtež.ih b0lesti. Da li ste čuli za doktora Gersona koji je ob0ljele od ra.ka liječio prirodnim sokovima? Malo se informišite o tome. On je koristio prirodne sokove i njima liječio čak one ob0ljele od ra.ka koji su bili otpisani.

Liječio ih je prirodnim sokom od cvekle, borovnice. Mnoge osobe su odbile hemoterapiju i okrenule se prirodnom liječenju jer hemoterapija ubija l0še, ali i dobre ćelije, te slabi čitav organizam. Uvijek ima način, samo bolje istražite. Neće vam doktori ponuditi prirodno liječenje izbor.

Naravno, uz lijek je bitna i ishrana. Trebate se zdravo hraniti. Austrijanac Rudolf Breus također praktikuje ovaj tip liječenja. Kaže da konzumiranje ovog soka u trajanju od barem 42 dana, ubija ćelije ra.ka i jača organizam. Naravno, savjetuje se zdrava ishrana.

On čak savjetuje da napitak uzimate tri mjeseca, pa napravite pauzu. Izbjegavati brzu, masnu hranu i slatkiše jer se tako samo hrane ćelije ra.ka. Potrebni sastojci: 1 cvekla, 1 mrkva, 1 jabuka. Pomiješajte u blenderu i konzumirajte ujutru, prije doručka, svaki dan tri mjeseca.

Loading..