Sigurno niste znali da Lepa Brena ima brata i sestru: I on je poznati pjevač, ali niko ne ne može predpostavit jer ne liče nikako (Foto) – Skandal STARS

Sigurno niste znali da Lepa Brena ima brata i sestru: I on je poznati pjevač, ali niko ne ne može predpostavit jer ne liče nikako (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Sigurno niste znali da Lepa Brena ima brata i sestru: I on je poznati pjevač, ali niko ne ne može predpostavit jer ne liče nikako (Foto)

Lepa Brena ima brata i sestru, ali javnost ih ne poznaje, ali sada je vrijeme da ih upoznamo.

Zovu se Faruk i Faketa, Faruk je pjevač i harmonikaš. Brena je rekla da su roditelji pjevali sevdalinke, pa su ona i njezin brat povukli te gene kao sestra, koja je počela pjevati pred njima. Isto tako, sve troje su bili pod utjecajem profesora glazbe; majka ih je usmjerila na neke sportske aktivnosti jer su bila hiperaktivna djeca, ali privlačila ih je glazba.

“Otkad znam za sebe, naša je majka lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je, međutim, počela pjevati preda mnom, tada je to učinio moj brat Faruk, a na mene je tada utjecala učiteljica glazbe Radmila Ćorović. Bila sam hiperaktivno dijete pa su me roditelji, poput brata i sestre, usmjeravali prema sportskim aktivnostima, a zapravo smo najviše uživali pjevati u horu.

Odrasli smo slušajući glazbu s festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća “, rekla je Brena prije nekoliko godina za magazin Story, a o svojoj obitelji razgovarala je u nekim drugim medijima.

Nijedno od njih nije se bavio sportom, već glazbom. Brenina sestra Faketa živi u Americi, a koliko znamo, nije se posvetila pjevanju poput Brene.

U Breninoj porodici, osim sina koji je pjevač, time se bavi i njena snaha Aleksandra Prijović. Njezin suprug je tenisač, pa njezina obitelj ima širok izbor zanimanja.

Pratite li rad Lepe Brene?

Loading..