Slika iz beogradskog tramvaja obišla region: Vraća nadu da nije sve tako sivo (Foto) – Skandal STARS

Slika iz beogradskog tramvaja obišla region: Vraća nadu da nije sve tako sivo (Foto)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Slika iz beogradskog tramvaja obišla region: Vraća nadu da nije sve tako sivo (Foto)

Ova slika iz beogradskog prevoza je postala pravi hit na društvenim mrežama. Evo o čemu je riječ: Nekako smo navikli da viđamo neke neobične i lud’e stvari koje se dešavaju na ulicu, prevozu i sl. Često se raz0čaramo kada vidimo čega sve nema, šta sve ljudi rade. Često baš takve slike postanu pravi hit na društvenim mrežama i izazovu brojne reakcije i komentare.

Ova slika je lijepa i vraća nam nadu u to da nije sve tako tamn0 i da još uvijek ima lijepih primjera oko nas. Nažal0st, oni bivaju obično bačeni u neki drugi plan zbog onih l0ših. Prizor u beogradskom prevozu je ostavio veliki utisak na sve prisutne, a kasnije su svi na internetu bili dirnuti istim. Najbolje da sami pogledate šta je to privuklo toliku pažnju:

Šta kažete na ovaj prizor? Bilo bi lijepo kada bi bilo što više ovakvih prizora, zar ne? Ovdje vidimo da ne smeta ni vrućina, ni gužva, bu’ka. Kada zaista to želite, onda možete naći mjesta da uživate i u običnim svakodnevnim radnjama. Nekome je možda odlazak na posao javnim prevozom zam0ran i nisu tako sretni, niti im vidite osmijehe na licima dok putuju.

Ovaj par nas ubjeđuje u suprotno. Pokazuje ljubav koja nadvlada sve situacije. Oni zaista znaju kako da uživaju u danu. Dok su putnici oko njih namrg0đeni, puni nezad0voljstava, oni nalaze sreću u sitnicama. Vidi se da se vole i poštuju. Kao što smo već rekli, bilo bi dosta ljepše kada bismo viđali više ovakvih primjera, zar nije tako?

Loading..