Snimak od kojeg se svi naježe: Mladoženja skočio od stola kad je čuo vrisak i poziv u pomoć (Video) – Skandal STARS

Snimak od kojeg se svi naježe: Mladoženja skočio od stola kad je čuo vrisak i poziv u pomoć (Video)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Snimak od kojeg se svi naježe: Mladoženja skočio od stola kad je čuo vrisak i poziv u pomoć (Video)

Na ovom vjenčanju se desilo nešto što je uznemiril0 sve prisutne. Evo o čemu je riječ: Svaki par želi da im vjenčanje bude posebno i da sve bude onako kako su zamislili. Vjenčanja su puna lijepih stvari. Ljudi koji se vesele, raspoloženi su, dobra atmosfera. Svi se trude da tako i bude. Tako je bilo na ovoj svadbi, a onda se desilo nešto što je uznemiril0 sve prisutne.

Par Cody i Kelly Campbell su uživali u svom vjenčanju, atmosfera je zaista bila divna. Onda su čuli vr’sku, i da neko doziva pomoć. Naime, jedan od gostiju se počeo daviti. Kada su vidjeli o čemu je riječ, poletjeli su da pomognu.

Cody je inače bio vatrogasac i dosta puta se našao u situacijama gdje je bilo potrebno brzo reagovati. Srećom, brzo su reagovali i spasili gosta. Inače se divna noć mogla pretvoriti u nešto l0še.

Neko je snimio sve to i objavio na društvene mreže. Ovdje možete pogledati kako je sve to izgledalo i kako je mladoženja reagovao:

Drago nam je što je gost uredu i što se na vrijeme reagovalo. Čak i neka banalna stvar može biti 0pasna. Sreća što su reagovali, brza reakcija je ipak potrebna. Ovakav događaj je mnoge uznemiri0, ali su isto tako svi bili oduševljeni potezom mladoženje.

Na internetu možemo pronaći brojne snimke koji će nas ostaviti bez teksta. One koji će uticati na nas i neće nas ostaviti ravnodušnim. Ovo je svakako sve uznemiril0, ali je barem sve bilo uredu. Mi im želimo puno sreće.

Loading..