Srbija / Čupao cveklu u bašti, pa sa njom iskopao i ov0: Nije mogao da veruje šta drži u svojim rukama (Foto) – Skandal STARS

Srbija / Čupao cveklu u bašti, pa sa njom iskopao i ov0: Nije mogao da veruje šta drži u svojim rukama (Foto)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Srbija / Čupao cveklu u bašti, pa sa njom iskopao i ov0: Nije mogao da veruje šta drži u svojim rukama (Foto)

Jedan muškarac je iskopao cveklu iz bašte, a nije ni sanjao šta će još pronaći. Evo šta je to pronašao uz cveklu. Nevjerovatna stvar se desila Milošu Jordanovu iz sela Vaganac koji je uz cveklu iz zemlje izvadio još nešto. Nije mogao da vjeruje šta je pronašao. Pitao se da li je to moguće. Ubrzo je objavio sliku koja je postala pravi hit na društvenim mrežama.

Ovaj muškarac je kopao cveklu, a uz nju našao i jedan prsten. Da, dobro ste pročitali. Prsten se nalazio na cvekli. Cvekla se nalazila tamo gdje su i ostale, ali se na ovoj našao prsten. Postavlja se pitanje kako se to dogodilo.

Nije mu jasno kako se to desilo. Inače je riječ o zlatnom prstenu. Koliko se sjeća, niko od njegovih ukućana nije rekao da je izgubi0 prsten. Prsten djeluje veoma staro i nekako je cvekla prorasla kroz njega.

Zbog toga su svi bili u čudu. Rekao je da vjeruje da je prsten vrijedan i da bi trebao da vidi šta s njim uraditi. Slika je postala pravi hit na društvenim mrežama i svi su se pitali kako je ovo moguće. Pogledajte i vi kako taj prsten izgleda:

Šta kažete na ovakvo nešto? Kao što smo već rekli, ne dešava se baš često. Posijao je cveklu, a kada ju je trebao iskopati, našao je još jedan dodatak na njoj. Sigurno da ih interesuje kako se taj prsten tu našao.

Da li ga je neko namjerno tu zakopao ili je možda nekome ispalo? Šta mislite?

Loading..