Srpski pevač skočio s mosta i počinio samoubistvo, sad su pronašli i oproštajnu poruku: Cela Srbija bez teksta, suze same idu – Skandal STARS

Srpski pevač skočio s mosta i počinio samoubistvo, sad su pronašli i oproštajnu poruku: Cela Srbija bez teksta, suze same idu

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Srpski pevač skočio s mosta i počinio samoubistvo, sad su pronašli i oproštajnu poruku: Cela Srbija bez teksta, suze same idu

Poznati srbijanski pjevač narodne muzike Dušan Kostić svoj je život okončao na tragičan način i to pod okolnostima koje su bile prekrivene velom misteriozna tajne. Kratka obavijest nije otkrila mnogo. “Tragična smrt se desila 13. maja 1996. godine, u 18:59 sati”, stoji u navodima kratkog policijskog izvještaja koji je bio sastavljen taj isti dan.

U tom navodu se govori da je Dušan viđen kako sam i svojevoljno skače preko ograde pančevačkog mosta, i to između 39. i 41. stubića tog mosta, nakon čega se viš nije pojavljivao živ, jer je već bio mrtav.

Davno nas je napustio, a taj se događaj u potpunosti dogofio nenajavljeno i neočekivano. Šta su bili pravi razlozi zašto je to odlučio da ne bude više živ nikada nećemo moći saznati, a njegova neutješna supruga Nevenka u njegove kćerke tvrde da nemaju pojma o tome zašto je to uradio. “U čitavom slučaju bilo je mnogo nelogičnosti.

Jedini svjedok njegovog samoubistva nije u potpunosti siguran da je čovjek kojeg je vidio, zapravo bio Duško. On je, dok je davao izjavu, rekao je da je samo vidio čovjeka kako skače sa mosta”, otkrila je Nevenka.

Na mjestu nesreće pronađena je njegova torbica sa ličnim dokumentima, koje je vjerovatno htio da budu sačuvane. Samo nekoliko dana nakon tragedije stiglo je kratko pismo na adresu gospođe Nevenke, kao i na adresu kuće u kojoj su živjeli Duškovi roditelji u Leskovcu na kojem je pisalo “Volim te, oprosti mi”. Na toj istoj koverti nije bilo nikakvog potpisa niti pečata.

Loading..