Stomak nestaje bez ikakve dijete: Čak do 6 kilograma u roku od samo 3 dana (Recept) – Skandal STARS

Stomak nestaje bez ikakve dijete: Čak do 6 kilograma u roku od samo 3 dana (Recept)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Stomak nestaje bez ikakve dijete: Čak do 6 kilograma u roku od samo 3 dana (Recept)

Ovdje vam donosimo odlično rješenje koje će pomoći da izgubite salo na stomaku. Evo o čemu je riječ: Ukoliko imate višak kilograma, potrebno je da uradite nešto povodom toga. Ne možete očekivati da ćete ležati, jesti šta hoćete i tek tako izgubiti višak kilograma. Niste ih ni dobili preko noći, zar ne? Potrebno je da promijenite način ishrane.

Da se zdravo hranite, jedete više voća i povrća. Smanjite unos soli i masti. Njihov veliki unos dovodi do začepljenja krvnih sudova, a time i do srčanog udara. Zato malo više pripazite na to. Pored zdrave ishrane, potrebno je i da budete fizički aktivni. Više se krećite, praktikujte da svaki dan odvojite barem pola sata za šetnju. Imate i vježbe koje možete raditi kako biste se zategli.

Vježbe za noge, stomak. Za noge više čučnjevi, za stomak radite trbušnjake. Ono što vam može pomoći da lako izgubite višak kilograma jeste i ova salata. Izrendajte kupus, repu i mrkvu u omjeru 3:1:1. Nemojte da solite, možete staviti malo limuna. Jedite svako veče, može vam dobro doći kao večera, a i kada ogladnite poslije večere.

Svima nam se desi da ogladnimo u kasna doba, pa tada nemojte da jedete hljeb. Možete neku ovakvu salatu( ne baš kasno) ili svježi sir. Svježi sir je sit, a nije kaloričan. Nakon nekoliko dana, uz zdravu ishranu, fizičku aktivnost i konzumaciju ove salate, brzo ćete doći do željenog cilja. Ova salata je također puna vitamina C – koji djeluje kao antioksidans i vitamina A koji jača vid.

Loading..