Svadba koja je mnoge ostavila u čudu: Pravilo je da mladoženja bira s kim će tu noć voditi ljubav, žena ne smije biti ljubomorna (Video) – Skandal STARS

Svadba koja je mnoge ostavila u čudu: Pravilo je da mladoženja bira s kim će tu noć voditi ljubav, žena ne smije biti ljubomorna (Video)

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Svadba koja je mnoge ostavila u čudu: Pravilo je da mladoženja bira s kim će tu noć voditi ljubav, žena ne smije biti ljubomorna (Video)

Sigurno ste nekada čuli za razno razne običaje na svadbamam ali ovaj običaj je ipak malo reći, nevjerovatan. Evo o čemu se radi.

Po ovom običaju, mladoženja ima apsolutno pravo da vodi ljubav sa gošćom po njegovom izboru, a da to nije žena za koju će se vjenčati i sa kojom će tu noć stupit u brak.

Naravno ne radi se pravom vođenju ljubavi, mada su i to neki radili, nego hajde da to nazovemo nekom vrstom simulacije vođenja ljubavi. To je više neki oblik šale nasred bine ili podijuma za ples i mlada ne treba to smatrati kao prevaru.

Cijeli video snimak, koji vam donosimo u nastavku je kritičan ali sve se još više promjeni kada su ovoj djevojci donijeli stolicu da može bolje da se namjesti. Nema šta, svakakve stvari će čovjek ovdje moći da vidi, ali još uvijek nismo definisali iz koje tačno zemlje dolazi ovaj video snimak i ovaj čudan običaj

Inače, u svijetu, posebno u zapadnim zemljama, je u trendu da muškarci imaju više djevojaka istovremeno, možda ne kao ozbiljne veze, ali definitivno kao one – night standove. Međutim, neki muškarci idu toliko daleko da potpuno hladno izjavljuju:

“Nisi muškarčina ako ne povališ tri komada za jednu noć.”

Šta vi mislite o ovome? Željeli bi smo ovaj put čuti mišljenje naših muških čitalaca, jer je jasno ipak šta će SVE žene reći.

Loading..