Svi znate Selmu Bajrami, a 0vo je njena majka: Kada vidite kako izgleda, biće vam jasno zašto svi misle da su sestre – Skandal STARS

Svi znate Selmu Bajrami, a 0vo je njena majka: Kada vidite kako izgleda, biće vam jasno zašto svi misle da su sestre

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Svi znate Selmu Bajrami, a 0vo je njena majka: Kada vidite kako izgleda, biće vam jasno zašto svi misle da su sestre

Selma Bajrami je nedavno objavila sliku sa svojom majkom. Ta slika je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Svi su rekli da izgledaju isto, te da bi prije rekli da je riječ o tome da su njih dvije sestre. Pogledajte i vi kako Selmina mama izgleda:

Baš je lijepa, zar ne? Baš liče, zar ne? Mnogi bi rekli da je riječ o blizankinjama. Selma kaže da joj je majka najveća podrška. Te da joj njeni savjeti najviše koriste. Zahvalna joj je na svemu što radi za nju.

.

.

.

.

.Sada vam donosimo jedan vic. U zadnje vrijeme u našim člancima imate priliku pročitati viceve i nasmijati se. Da li vam se to dopada? Sada vam donosimo još jedan vic. Kaže Fata Muji: “Dokazano je da 80% inteligencije dijete naslijedi od majke. A Mujo će na to: ” Da, sigurnooo, a od oca samo 35%?”

Mujo baš i nije dobar u računanju, zar ne? Ne ide svakom dobro matematika, zar ne? Da li i vi ko i Mujo imate poteškoća sa matematikom ili vam je to lagano?

Loading..