Svratio do devojke da joj upozna roditelje, pa shvatio da je u toj kući već bio: Istog trena raskinuli, razlog je nesvakidašnji – Skandal STARS

Svratio do devojke da joj upozna roditelje, pa shvatio da je u toj kući već bio: Istog trena raskinuli, razlog je nesvakidašnji

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on Svratio do devojke da joj upozna roditelje, pa shvatio da je u toj kući već bio: Istog trena raskinuli, razlog je nesvakidašnji

Jedan mladić je sve š0kirao događajem koji je ispričao. Evo šta se to desilo: Riječ je o mladiću koji je imao odnose sa dosta starijom ženom. Njemu je 21. godina, a njoj oko 40. Kada je saznao još nešto, nije mogao vjerovati i sve nade su mu pale u vodu:

“Živim u velikom gradu, ali u njemu postoje samo tri kluba u koja možete da izađete. Tako da nije ništa čudno, ako neku osobu vidite više puta. Bio sam s ekipicom malo na svirci i primjetio sam jednu plavušu koja me neprestano gleda. Prišao sam joj, malo smo popričali, razmijenili brojeve.

Malo smo se dopisivali, ali ništa više. Poslije nekoliko dana je opet srećem. Opet smo pričali. Shvatio sam da je starija, ali mi to nije smetalo. Poslije smo otišli kod nje kući. Imali smo 0dnose. Poslije toga se nismo čuli, a ni mene baš i nije bila briga za to. Nedugo zatim sam upoznao jednu djevojku na društvenim mrežama. Dopala mi se i imala je oko 19 godina.

Počeli smo se zabavljati i bilo nam je lijepo. Jedne prilike sam je pratio kući i taman sam htio upoznati njene. Dok smo išli ulicom, shvatio sam da mi je sve poznato. Kada smo došli ispred njene kuće, shvatio sam da sam tu prije nekoliko mjeseci bio sa onom starijom ženom. Uplaši0 sam se.

Pitao sam djevojku koliko dugo živi tu, nadao sam se da će mi reći da nije tu dugo. Sva vesela mi je rekla kako tu živi čitav život, s roditeljima i psom. Nisam mogao da joj ne ispričam šta se desilo. Nije vjerovala, ali sam joj rekao njeno ime. Bila je š0kirana. Shvatili smo naravno da se ne možemo viđati. Bilo mi je žao jer mi se dopala.”

Loading..