Tata isjekao hlače samo da bi kćerki održao Iekciju, video je postao hit na društvenim mrežama (Video) – Skandal STARS

Tata isjekao hlače samo da bi kćerki održao Iekciju, video je postao hit na društvenim mrežama (Video)

  • Skandal
  • 1 week ago
  • Comments Off on Tata isjekao hlače samo da bi kćerki održao Iekciju, video je postao hit na društvenim mrežama (Video)

Roditelji koriste razne metode kako bi svoju djecu naučili nečemu. Metoda ovog oca je nasmijala internet. Znamo da su očevi obično zaštitnički nastr0jeni prema svojim kćerkama. Kada vide da hoće obući nešto kratko ili izaći s nekim momkom, oni će biti str0gi i željet će da ih djeca poslušaju.

Djeca itekako znaju da budu tvrd0glava, pogotovo u tinejdžerskoj dobi.Obično se roditelji slažu da su djeca u tom periodu nekako svojeglava i žele da rade po svom. U tom dobu ne žele baš da slušaju pravila. Ovaj otac je nasmijao internet svojom metodom. Naime, njemu je smetal0 što je kćerka kupila neke kratke hlače. On to nije vidio kao prikladno i nije želio da ona to nosi.

Zato je želio da je nagovori da ih ne oblači. Za to je iskoristio jednu nesvakidašnju metodu. Uzeo je svoje hlače i odsjekao ih, kako bi bile dužine kao i kćerkine. Rekao je da će ih nositi i da će takav po nju dolaziti u školu. Na taj način bi stvarao nelag0du. Video je postao pravi hit na društvenim mrežama. Pogledajte kako je tata izgledao u posebnom modelu hlača:

Interesantna metoda, zar nije tako? Mislite li da je na kraju 0dustala od svoje ideje o kratkim hlačama? Mi mislimo da su se svi dobro nasmijali, a tata je pokazao kako to djeluje iz neke druge perspektive. Nije rijetkost da saznamo za neke drugačije i interesantne metode za koje se pojedini roditelji odlučuju. Šta vi kažete na ovu metodu i mislite li da je bila učinkovita?

Loading..