Teodora Džehverović se stidi svog porekla: Isplivalo njeno pravo ime, fanovi je ismijavali na društvenim mrežama – Skandal STARS

Teodora Džehverović se stidi svog porekla: Isplivalo njeno pravo ime, fanovi je ismijavali na društvenim mrežama

  • Skandal
  • 3 weeks ago
  • Comments Off on Teodora Džehverović se stidi svog porekla: Isplivalo njeno pravo ime, fanovi je ismijavali na društvenim mrežama

Teodora Džehverović je postojala duži vremenski period na estradnoj sceni, ali je niko nije primjećivao. Ona je zato ušla u jedan jako ispraćen i gledan rijaliti program prošle godine, a kao što mnogi znaju u pitanju je Zadruga 1.

Ona je tu imala svoju vezu, a malo poslije je ušla i njena majka Goca. Mnoge stvari su se tu počele otkrivati, a ona je sama rekla da bi sada najviše voljela da izbriše taj period života. U zadruzi je doživjela brojne osude, ali su ljudi saznali i koje je njeno porijeklo.

Izvor blikaz ovoj porodici je sam progovorio na temu njihovog porijekla, ali i njena majka je pričala o tome u toku rijaliti programa. Moramo napomenuti da se Teodora sada izdigla i izgradila svoje ime, a karijeru još uvijek gradi.

Njeno pravo ime je Suada, ali su joj ime promijenili kada su odselili iz Bosne, kako je izvor naveo, oni joj nisu mogli dati drugo ime u Bosni zbog okoline koja ih okruživala. Mnogo toga se saznalo o porodici Džehverović.

Pogledajte pra je izvor rekao o porijeklu mlade pjevačice:

Loading..