Teška bolest učinila je neprepoznatljivom: Važila je za jednu od najzgodnijih žena na sceni, da li je sada možete poznati? (Foto) – Skandal STARS

Teška bolest učinila je neprepoznatljivom: Važila je za jednu od najzgodnijih žena na sceni, da li je sada možete poznati? (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Teška bolest učinila je neprepoznatljivom: Važila je za jednu od najzgodnijih žena na sceni, da li je sada možete poznati? (Foto)

Ona je nekada važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica, a prije desetak godina je harala estradnom scenom. Ona je oduvijek privlačila pažnju gdje god da se pojavi, niko nije mogao da ne primjeti njene noge, vitki stas i prelijepo lice.

Ona je bila fokusirala na turbofolk muzike, te je takve pjesme i snimala. Ona je nizala mnogo hitova, a njene pjesme je publika prihvatila oberučke, imala je jako dobre tekstove koji lako ulaze u uho i balkanski šmek svega toga:

Svi znate pretpostavljamo ovu pjesmu i ovu pjevačicu.. Naime, Tina Ivanović već duži vremenski period je odsutna sa scene, a razlog tome su zdravstveni problemi koje je pjevačica imala. Ona je oboljela od onoga što se sve žene pribojavaju da neće, a to je rak dojke.

Ona je imala u augustu treću operaciju. Ovu hiruršku operaciju je uradila u jednoj cijenjenoj bolnici u Beogradu:

Tina je donijela odluku, lavovski je sve to iznijela. Ona se ponovno operisala poslije tri godine. Ovaj put tim stručnjaka se potrudio da sve ćelije odstrani kako bi suzbili širenje ove opake bolesti. – rekao je izvor.

Loading..