U 60-toj godini dobila bebu i bili su srećniji nego ikad, ali sada imaju jedan veliki problem – Skandal STARS

U 60-toj godini dobila bebu i bili su srećniji nego ikad, ali sada imaju jedan veliki problem

  • Skandal
  • 1 month ago
  • Comments Off on U 60-toj godini dobila bebu i bili su srećniji nego ikad, ali sada imaju jedan veliki problem

Ova žena je rodila dijete sa 60 godina, ona i njen suprug su bili sretni zbog toga. Ipak, sad ih muči ovaj problem… Vještačka oplodnja je dobar izbor za parove koji imaju poteškoće da dobiju dijete. Mnogi su se ostvarili u ulozi roditelja zahvaljujući toj metodi.

Samo, ne trebate da odgađate, već uradite što prije jer su tako šanse veće. Inače, potrebno je više pokušaja. Postoje i stariji parovi koji se podvrgavaju istom, a veliku pažnju je privukla žena koja je rodila dijete sa 60 godina. Mark i Teresa Parker iz Texasa su se u kasnijoj životnoj dobi ostvarili u ulozi roditelja.

Teresa je sa 60 godina rodila, a uz pomoć vještačke oplodnje je ostala trudna. Bili su veoma sretni jer su se ostvarili i u toj ulozi. Dok su bili mladi, nisu uspjeli da dobiju dijete. Bili su sretni, ali im je nastao problem jer su digli kredit.

Sada nemaju novca da plaćaju za stan, pa je upitno gdje će živjeti. Imaju finansijskih problema. To ih brine zbog djeteta, kao i to što su oni dosta stari, pa ne znaju šta će dalje biti.

Loading..