U Baselu napadnut pjevač Mile Kitić: Nepoznati muškarac bacio ga je sa bine, a onda su došli zaštitari (Video) – Skandal STARS

U Baselu napadnut pjevač Mile Kitić: Nepoznati muškarac bacio ga je sa bine, a onda su došli zaštitari (Video)

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on U Baselu napadnut pjevač Mile Kitić: Nepoznati muškarac bacio ga je sa bine, a onda su došli zaštitari (Video)

Iako se činilo kao da će nepoznati muškarac naručiti pjesmu, srušio je folk pjevača Kitića na pod, a na njega je nasrnulo još nekoliko muškaraca. ‘Tako nešto u svojoj karijeri nisam još nikada doživio’, rekao je folker Turbo folk pjevač Mile Kitić (68) napadnut je na nastupu u baru ‘Joggeli Lounge’ u švicarskom gradu Baselu.

Kako se može vidjeti na video snimku koja kruži internetom, muškarac prilazi Kitiću tokom nastupa i šapće mu na uho. Iako se činilo kao da će muškarac naručiti pjesmu, srušio je pjevača na pod, a na njega je nasrnulo još nekoliko muškaraca.

Ubrzo je reagovalo i osiguranje Kitića koje ih je počelo razdvajati. Pjevač je nakon incidenta stao na binu i poručio: – Tako nešto u svojoj karijeri nisam još nikada doživio!

Kitić se nakon svega nije javno oglasio u medijima, a nije poznat ni razlog nastale drame.

Mile Kitić je muzičku karijeru započeo 1982. godine te je stekao veliku popularnost i nastupao širom regije i Evrope. (24sata.hr)

Loading..