U Zadruzi zabilježen najodvratniji prizor do sada – Zadrugarku snimili dok se presvlačila, a o njenom potezu bruje društvene mreže – Skandal STARS

U Zadruzi zabilježen najodvratniji prizor do sada – Zadrugarku snimili dok se presvlačila, a o njenom potezu bruje društvene mreže

  • Skandal
  • 5 days ago
  • Comments Off on U Zadruzi zabilježen najodvratniji prizor do sada – Zadrugarku snimili dok se presvlačila, a o njenom potezu bruje društvene mreže

Navodno Maja Marinković ne obraća pažnju na kamere postavljene na imanju Zadruge i ponaša se kao da ih nema i nisu snimale.

Njene programske kamere snimljene su sinoć u svlačionici, a ona ovoga puta ne samo da mijenja odjeću, već je mijenjala i uložak, dok su gledatelji imali priliku vidjeti i ovu kontroverznu situaciju. Inače, rijaliti ju je u prošloj sezoni često prigovarao da čuva prljavu posteljinu u svlačionici i da mora da vodi računa o higijeni.

Ovoga puta, nakon što je promijenila uložak, ona nije bacala prljave pa je moguće da će, kao i iz prošle Zadruge, učesnici Rijalitija imati priliku gledati slične prizore u svlačionici i mirisati ove sezone. Na fotografijama u nastavku možete vidjeti što su snimile kamere.

Kako komentirate ovu scenu, smatrate li da je to sa svoje strane neobrazovana i nekultivirana ili mislite da se sve može opravdati jer ih kamere snimaju i postoji određeni pritisak? U komentare nam napišite svoje komentare i hvala što nas pratite.

Svakako se mora priznati da je higijena ove sudionice nerealna, pa ostaje za vidjeti hoće li ona biti sankcionirana.

Kako god, Maja Marinković je pokazala da ne vodi računa uopšte o svojoj higijeni, ovo je fuj, zar ne, složiti ćete se s nama?!

Loading..