Udala sam se za Srbina iako sam Muslimanka – Budim se jedne noći iza 2 sata, a svekrva se nadvila iznad mene… – Skandal STARS

Udala sam se za Srbina iako sam Muslimanka – Budim se jedne noći iza 2 sata, a svekrva se nadvila iznad mene…

  • Skandal
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Udala sam se za Srbina iako sam Muslimanka – Budim se jedne noći iza 2 sata, a svekrva se nadvila iznad mene…

U NASTAVKU ĆEMO VAM REĆI NEŠTO VIŠE O TEMI KOJA JE ITEKAKO POPULARNA NA OVIM PROSTORIMA, TO SU MJEŠOVITI BRAKOVI KOJI SU NA PODRUČJU BALKANA JAKO RIJETKI.

Ja sam za podsmijeh okoline, pošto me drugačije gledaju baš iz tog razloga kojeg sam napravila, pošto sam se udala za Srbina, za mene vjerske razlike ne postoje, to su velike gluposti tačnije.

Moji roditelji nisu prihvatili nikad to, godinama nisu razgovarali ni sa mnom. Imala sam komunikaciju danas, ali moj suprug je za njih druga vjera još uvijek. Moj suprug ih poštuje bez obzira, nikad o njima nije ništa loše rekao.

Kao i svoje roditelje ih poštuje, nikad nije vezano za njih dvoje ništa ružno rekao.

On je po mom mišljenju najbolji muž na svijetu. Zgodan je, lijep, obrazovan, pažljiv, poslovan, nije mu ništa teško za mene uraditi. Ja ga zato volim. Profesor je na jednom fakultetu, prošlog ljeta majka me nazvala da me upita da li moj muž može pomoći kćerki od rođaka da se zaposli u firmi čiji direktor on poznaje lično, sa kojom je dobar prijatelj.

Ja sam njena kćerka, trebala bih u susret izaći, ali je odvratan potez, nema veze što je od moje majke. Kad sam pitala, sa zadovoljstvom je rekao da će pomoći svekrvi, ali nakon nekoliko dana, rekla sam mami da ne može pomoći.

A kad ni nakon deset godina ga braka ne mogu nazvati zete, onda neka ne traže pomoć od druge vjere, kako je nazivaju.

Loading..