Ulepšat će vam dan: Pas sa ljudskim osmehom osvojio srca svih na internetu – Skandal STARS

Ulepšat će vam dan: Pas sa ljudskim osmehom osvojio srca svih na internetu

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Ulepšat će vam dan: Pas sa ljudskim osmehom osvojio srca svih na internetu

Ovaj slatki pas je mešanac australijskog ovčara i pudle i zaista je prelep miks genetike obe rase. Međutim,ono što ovog psa razlikuje od drugih jeste to da on poseduje osmeh koji neverovatno podseća na ljudski. Ovaj pas sa ljudskim licem je veoma simpatična pojava.

View this post on Instagram

I survived. And flourished.

A post shared by Nori Porkchop (@norichiban) on

Psi često znaju da nakrive usne i da deluju kao da se smeju, ali Nori to radi stalno i u nekim trenucima izgleda kao da se smeška poput ljudskog bića. Vlasnici ovog psa počeli su da dele slike ovog psa na internetu, i kao što to obično biva sa neuobičajnim stvarima, Nori je vrlo brzo postao prava internet senzacija.

Njegovi vlasnici su Noriju napravili Instagram nalog, koji sada ima 14.000 pratilaca i izgleda da će ova brojka još više rasti u budućnosti.

.

.

.

.

#Ispovest dana:

-Moj dečko je uvek bio onaj hladan tip, kog je zanimao samo poso, uspeh i karijera. Stvarno je uspešan. Do sada sam činimi se uvek bila njegov partner, a ne cura u smislu ljubavi i nežnosti (to svakoj curi treba). Vremenom sam prihvatila to, jer me je na druge načine očaravao, u smislu uspeha, fizičkog izgleda, pravednosti, vernosti.

Međutim, prošle nedelje sam polomila nogu, moj bol, operacija i to sve, njega je to toliko slomilo da je plakao kao malo dete, a ja bila u fori to je noga zarašće. Uzeo je godišnji da mi se nađe i da mi pomogne po kući i mojima. Čak mi je predložio da pređem kod njega da živim da bi mogo više da se brine o meni, jer mi je ćale star da mi pomaže oko svega. Možda sam slomila nogu ali sam dobila nemerljivu ljubav i nežnost koju do sada nisam dobijala.

Loading..