Upoznajte dječaka koji je u školi kažnjen zbog crtanja po zidovima, pa ubrzo dobio posao u restoranu (Foto) – Skandal STARS

Upoznajte dječaka koji je u školi kažnjen zbog crtanja po zidovima, pa ubrzo dobio posao u restoranu (Foto)

  • Skandal
  • 4 weeks ago
  • Comments Off on Upoznajte dječaka koji je u školi kažnjen zbog crtanja po zidovima, pa ubrzo dobio posao u restoranu (Foto)

Džo Vejl je talentovani devetogodošnji dečak iz Engleske koji obožava da crta. Ne bira gde će svoj talenat da ispolji pa su često “stradali” zidovi učionice u njegovoj školi. Jedan je restoran zaposlio dečaka da crta po zidovima!

Džo je zbog crtanja po učionici zapadao u nevolje, ali njegovi ga roditelji nikada nisu kažnjavali zbog načina na koji ispoljava svoj talentat. Pustili su ga da crta po zidovima kuće, a kasnije upisali u umetničku školu.

Džo je učitelja crtanja oduševio svojim umećem. On je Džoove crteže fotografisao i objavio na Instagram. Vrlo brzo post je ugledao menadžment restorana Number 4, i Džou je poveren zadatak da crtežima ukrasi zid tog ugostiteljskog objekta.

Maleni umetnik je proveo 12 sati izvršavajući svoj zadatak.

View this post on Instagram

#Doodleprojectday7 #projectcomplete 🙌🏼

A post shared by Joe whale (@thedoodleboy.co.uk) on

Džodž, otac malog umetnika, savetovao je sve roditelje koji imaju talentovanu decu da ih ohrabruju da svoje telenat razvijaju. On je, kao i njegova supruga, bio podrška svom sinu i njegovom bratu blizancu od četvrte godine kada su počeli da pokazuju interesovanje za umetnost.

Malo Džo danas ima svoju veb stranicu, kao i profile na društvenim mrežama na kojima se redovno objavljuju njegovi radovi.

Loading..