Vic Dana: “Mujo i Fata rade na njivi, kad stiže Muji poruka od švalerke” – Skandal STARS

Vic Dana: “Mujo i Fata rade na njivi, kad stiže Muji poruka od švalerke”

  • Skandal
  • 5 days ago
  • Comments Off on Vic Dana: “Mujo i Fata rade na njivi, kad stiže Muji poruka od švalerke”

Rade Mujo i Fata na njivi, kada stigne Muji poruka od šv’aIerke: ” Sama sam kući, dođi brzo.” Razmišljao je kako da se izvuče, pa je smislio način. Rekao je Fati: “Jao Fato, šta se desilo. U’mr0 tetak, sad javili. Odo ja, pa ću doći. Ti ostani kopaj, ja odo vidjeti da li im treba kakva pomoć.

I tako Mujo ode, a ostavi Fatu na njivi da kopa. Vraća se na njivu poslije nekog vremena i povika: Hej ženo, nećeš vjerovati šta se desilo. Ja otišao kod tetka, a on živ i zdrav. Ja se š0kir’o. I tako kad sam već tamo, sjednem malo s njim, ispričam se. Izgleda da me neko baš nasamario. A svakakvog svijeta, sa čime se sve šale. Ne mogu da vjerujem da se s tim šaIe.”

Sluša Fata sve, pa će: ” Vala baš Mujo. Svijet k’o da je poIudi0. Ti kad si otišao, naišla dva pijana muškarca. Pjevaju, galame drumom. NapaI’i na mene i rekoše mi da im pjevam ili da skidam gać’e.” Mujo sav zabrinut upita: ” I šta si ti uradiIa? ” A Fata će na to: ” Pa dragi Mujo kako da pjevam, kad je tetak u’mr0?”

Ovakvo nešto Mujo i nije očekivao. Možete zamisliti kako je Mujo reagovao na to što čuje. Nije baš mislio da će njegova laž dovesti do ovakve situacije. Na društvenim mrežama možete da naiđete na razne viceve koji vas baš znaju nasmijati. Zavisi opet kakve viceve volite.

Loading..