Vraćam se kući s posla umoran i ulazim u hodnik, a iz sobe čujem suprugu kako vr’išti na sav glas: “To majstore, tako, too!” – Skandal STARS

Vraćam se kući s posla umoran i ulazim u hodnik, a iz sobe čujem suprugu kako vr’išti na sav glas: “To majstore, tako, too!”

  • Skandal
  • 6 days ago
  • Comments Off on Vraćam se kući s posla umoran i ulazim u hodnik, a iz sobe čujem suprugu kako vr’išti na sav glas: “To majstore, tako, too!”

Jedan muškarac je objavio ispovijest koja je postala veoma popularna na društvenim mrežama. Tiče se njegove žene: “Dolazim kući s posla mrt’av um0ran, ulazim u hodnik. Iz dnevne sobe se čuje moja supruga, kako se d’ere na sav glas: “Too majstore, tako !” Kada sam to čuo, svašta mi je prošIo kroz glavu.

Bio sam skroz š0kiran. Požurio sam i ušao u sobu. Tamo je zateknem kako u bojama Francuske kleči na koljenima i slavo go Grizmana. Inače je veliki fan fudbala i gleda sve utakmice. Ja već ne pratim utakmice kao ona. Trebam dodati da posebno voli tog Grizmana. Nisam joj smio reći šta sam pomislio.

Bilo me st’id. Odahnuo sam kada sam vidio da je riječ o utakmici. Nešto razmišljam, bolje da je Iuda za tim likom, nego za nekim komšijom, da me var’a. Mislim, koja je vjerovatnoća da će ga upoznati. Tako da, sada sam miran. ”

Ova ispovijest je mnoge nasmijala. Iz razloga što je autor napisao šta je pomislio, a šta se ispostavilo da njegova žena radi. Sigurno da bi i njoj bilo smiješno da joj je rekao šta je pomislio. Većina nas je bila fan neke poznate ličnosti i možda je bila zaIjubIjen a u istu.

To ništa ne znači. Valjda smo svi prolazili kroz te faze. Ono što je još ovdje interesantno jeste to da on nije zainteresovan za fudbal. Obično muškarci jedva čekaju utakmice i vole da se opuste uz iste, dok se ženama to ne sviđa. Ipak, nismo svi isti, zar nije tako?

Loading..