Žene, duboko udahnite: Evo kako u stvarnom životu izgleda Zumbul aga, ima bradu, a tek mišići (Foto) – Skandal STARS

Žene, duboko udahnite: Evo kako u stvarnom životu izgleda Zumbul aga, ima bradu, a tek mišići (Foto)

  • Skandal
  • 5 days ago
  • Comments Off on Žene, duboko udahnite: Evo kako u stvarnom životu izgleda Zumbul aga, ima bradu, a tek mišići (Foto)

Da li se sjećate Zumbul-age? Ukoliko ste gledali popularnu seriju: ” Sulejman Veličanstveni”, onda ćete se sjetiti tog simpatičnog lika. “Sulejman Veličanstveni” je bila veoma popularna serija i jedno vrijeme su je svi gledali. Pričao sultanu i njegovim ženama, te zgodama i nezg0dama na dvoru je većinu gledalaca privlačila.

Odlična postava glumaca, kostimi, efekti, sve to je učinilo da serija bude primamljiva. Primjetno je da je dosta novca uloženo u seriju, kako bi se dočarao taj period Osmanskog carstva. Kao što smo već rekli, dosta kvalitetnih glumaca je bilo uključeno u realizaciju. Jedan od njih jeste i Selim Bajraktar koji je glumio Zumbul -agu.

Da li ste gledali ovu seriju? Zumbul je svakako bio jedna od najinteresatnijih likova. On je bio sluga koji je na sve načine pokušavao da udovolji sultaniji Hurem. Pomagao joj je u mnogim splet’kama. Svojim načinom je nasmijavao gledaoce.

Selim ne izgleda baš onako kakvog smo ga navikli dok je glumio u seriji. U stvarnom životu ga ne biste baš tako povezali sa onim Zumbulom. Poslije te serije je glumio u još nekoliko projekata, a glumio je i nega’tivnog lika. Iako ga uvijek vezuju za lik Zumbula.

Gledaoci su mogli da se uvjere da je on veoma talentovan i da se snalazi u raznim ulogama, pa i ulogama negativ’ca. Ovdje možete da vidite kako to Zumbul izgleda u stvarnom životu, sa bradom i drugačijim stilom:

Kako vam se čini? Ne liči baš na onog Zumbula, zar ne? U ovakvom izdanju je pravi zav0dnik, slažete li se žene?

Loading..